Even voorstellen

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Graag stellen we ons even voor, wij zijn Hanneke en Edo en wij zijn sinds 2014 de trotse eigenaren van Luxe huisje aan Zee! Samen met onze 3 zonen en onze hond Pip genieten wij ieder verblijf weer van alles wat Callantsoog te bieden heeft. We vinden het heerlijk om te wandelen en spelen op het prachtige strand, wat te eten of te drinken in een van de strandtenten, te winkelen in het dorp of de omliggende plaatsen. Een ijsje eten bij IJsie Prima, te kijken naar de zonsondergang…we komen met regelmaat in Callantsoog maar het verveelt ons nooit. Het is voor ons dé plek om herinneringen te maken met ons gezin!

In september 2014 zijn we eigenaar geworden van huisje Geluk aan Zee, het middelste appartement van het rijtje. We waren al een tijdje op zoek naar een vakantiehuisje en waren op slag verliefd toen we er voor het eerst binnenstapten in appartement 47 en de duinen zagen vanuit de woonkamer. Eigenlijk bleek het appartement iets te klein voor een gezin van 5 personen. We waren dan ook heel blij dat we een jaar later het 6 persoons appartement ‘Strandhuys aan Zee’ konden kopen. Meestal zijn we in dit appartement te vinden als we in Callantsoog zijn. Maar af en toe logeren we in “Geluk aan Zee” om zeker te weten dat alles in het appartement nog in goede staat is. Het blijft bijzonder om in ons eerste huisje te verblijven! Vanaf eind oktober 2020 verhuren we ook het andere appartement naast huisje “Geluk aan Zee”, appartement “Meer aan Zee”. Ook hier zullen we af en toe logeren om te zorgen voor een constante kwaliteit. Wij zijn erg blij met onze ‘3 op een rij”.  3 appartementen die, doordat ze later gebouwd zijn, net even anders zijn dan de overige appartementen in het complex.

We hebben ons best gedaan om de huisjes comfortabel en sfeervol in te richten, zodat niet alleen wij, maar ook zeker onze gasten zich direct thuis voelen in onze huisjes aan zee. We zijn dan ook erg blij met alle hulp van onze schoonmakers Judith en Mano. Samen met hen hopen wij dat ook jullie echt genieten van jullie verblijf en bijzondere herinneringen maken in onze huisjes aan zee.

Graag tot ziens in Callantsoog!

Hanneke en Edo