GOED OM TE WETEN

HUURVOORWAARDEN Strandhuys aan Zee, Meer aan Zee en Geluk aan Zee

Niet het gezelligste deel, maar wel belangrijk, vinden wij, om vooraf duidelijk te maken wat je van ons kunt verwachten en wij van jou. Deze huurvoorwaarden gelden voor zowel  Strandhuys aan Zee, Meer aan Zee als Geluk aan Zee. Informatie over onze vakantieappartementen vind je op onze site https://www.luxehuisjeaanzee.nl . Waar wordt gesproken over ‘appartement’ bedoelen we het appartement dat je hebt gehuurd (Strandhuys aan Zee, Meer aan Zee dan wel Geluk aan Zee).

Aansprakelijkheid verhuurder

De eigenaar van het appartement zal ervoor zorgen dat het appartement en het perceel zich in deugdelijke toestand bevinden en dat de accommodatie uitgerust is met een inventaris zoals beschreven op de website.

Aansprakelijkheid huurder

De huurder dient het appartement en de ruimte om het appartement heen, op een goede en nette wijze te bewonen. De huurder is aansprakelijk voor alle schade of vermissing aan het appartement, perceel, inventaris en/of meubilair, die tijdens de huurperiode zijn ontstaan door hem of zijn medehuurder(s). Dit wordt voor rekening van de huurder (of de WA-verzekering van de huurder) hersteld. De huurder dient daarom zelf zorg te dragen voor een passende aansprakelijkheidsverzekering.

Verblijf in het vakantiehuis

Het appartement is het gehele jaar beschikbaar voor verhuur. In het hoogseizoen wordt het appartement alleen per week verhuurd, vaste wisseldag is op vrijdag. Buiten het hoogseizoen verhuren we ook weekenden en midweken.

Geluk aan Zee: Weekend vrijdag vanaf 15.00 uur tot maandag 10.00 uur Midweek: maandag vanaf 15.00 uur tot vrijdag 10.00 uur Week: vrijdag tot vrijdag. Op de dag van aankomst kan het appartement over het algemeen na 15.00 uur worden betrokken. Op de dag van aankomst kan het appartement over het algemeen na 15.00 uur worden betrokken. Op de dag van vertrek dient het appartement uiterlijk 10.00 uur weer verlaten te zijn.

 Meer aan Zee: Weekend vrijdag vanaf 15.30 uur tot maandag 10.30 uur Midweek: maandag vanaf 15.0 uur tot vrijdag 10.30 uur Week: vrijdag tot vrijdag. Op de dag van aankomst kan het appartement over het algemeen na 15.30 uur worden betrokken. Op de dag van vertrek dient het appartement uiterlijk 10.30 uur weer verlaten te zijn.

Strandhuys aan Zee: Weekend vrijdag vanaf 16.00 uur tot maandag 11.00 uur Midweek: maandag vanaf 16.00 uur tot vrijdag 11.00 uur Week: vrijdag tot vrijdag. Op de dag van aankomst kan het appartement over het algemeen na 16.00 uur worden betrokken. Op de dag van vertrek dient het appartement uiterlijk 11.00 uur weer verlaten te zijn.

 In overleg met de beheerder zijn buiten het seizoen andere aankomst- en vertrekdagen en -tijden mogelijk.

Aantal gasten

Het appartement mag niet door meer personen bewoond worden dan vooraf overeen gekomen is. Indien blijkt dat er toch meer gasten zijn dan vooraf overeengekomen, dan heeft de eigenaar of beheerder het recht om de huurder de toegang te ontzeggen of € 50,00 per overtallig persoon per dag in rekening te brengen.

Huisdieren

Het meenemen van huisdieren is bij alle appartementen alleen toegestaan indien vooraf toestemming is verleend door de eigenaar. Indien huisdieren zonder toestemming worden meegenomen naar de appartementen, heeft de eigenaar of de beheerder het recht de huurder de toegang tot het vakantieobject te weigeren.

Bed, bad en keukenlinnen

Het huren van het appartement is exclusief bed, bad- en keukenlinnen. De beheerder kan tegen betaling voor handdoeken, keukendoeken en bedlinnen zorgen. Wilt u dit van te voren doorgeven door ons een mailtje te sturen naar info@luxehuisjeaanzee.nl?

Roken en vuur

Meubels dienen in het betreffende vakantieappartement te blijven. Het appartement is rookvrij. Buiten op het terras mag wel gerookt worden. Buiten mag geen open vuur toegepast worden, bbq is dus niet toegestaan.

Reservering, boeking en betaling appartement

Nadat u geboekt heeft, ontvangt u van ons een bevestiging en een factuur. Na vooruitbetaling van 25% van de totale huursom is de boeking definitief en wordt het vakantiehuis voor de betreffende periode voor u gereserveerd. De rest van het bedrag dient uiterlijk 6 weken voor aanvang huurperiode overgemaakt te zijn. Betaling kan uitsluitend per bankoverschrijving geschieden. Bij betaling per bank geldt als datum van betaling de dag van bijschrijving van de huursom op de bankrekening van de eigenaar. Na ontvangst van de aanbetaling van (25%) van de huursom, ontvangt de huurder per mail een bevestiging. De aanbetaling dient u over te maken naar: IBAN: NL 47 INGB 0006808283 tnv E Brinksma

BIC: INGBNL2A 

Annulering door de huurder

Deze dient altijd schriftelijk (per post of per mail) te geschieden. Hiervoor gelden de volgende regels: Aanbetalingen worden bij annulering niet geretourneerd. Wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw bank of verzekeraar. • Bij annulering tot twee maanden vóór de dag van aankomst wordt 50% van de huursom in rekening gebracht. • Bij annulering tussen twee maanden voor de dag van aankomt en 21 dagen voor de dag van aankomst is 75% van de huursom verschuldigd. • Bij annulering vanaf 21e dag (inclusief) tot de dag van aankomst is 100% van de huursom verschuldigd. • Huurder dient zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering.

Vertrek en eindschoonmaak   

Het appartement dient op de volgende wijze te worden achtergelaten:

  • Bezemschoon
  • Alles schoon afgewassen, afgedroogd en weer in de kasten geplaatst.
  • Vuilniszakken, lege flessen en oud papier in de container
  • Dekbedden en eventueel linnengoed opgevouwen aan het voeteneinde.
  • Koelkast leeg, open en op 0
  • Overgebleven eten en drinken verwijderd
  • Verwarming op 10 graden
  • Sleutels weer aan kapstok en in sleutelkluisje

Voor de hele familie

Het gezellige vakantieappartement is berekend op kleine kinderen. Er zijn een kinderbedje, een kinderstoel en wat speelgoed aanwezig. 

Gasten kunnen zelf beddengoed meenemen. Laat je die zware koffer liever thuis? Dan zorgen onze beheerders Judith en Mano, tegen meerprijs, voor bed- en badlinnen.